Translate

miercuri, 22 mai 2013

Hobby - o idee

    Ce intelegem prin hobby? Cu ce ne ajuta acest hobby pe noi? De ce sa am un hobby? Esti genul de persoana care nu are un hobby , si mai mult ii place sa stea? Hai la alegerea unui hobby !

    Un articol nou ca sa zic asa, o mica subtitlul de la primul articol despre " cum sa fi ceva mai energetic ".  As putea spune ca acest articol merge mana in mana cu primul articol. 

     Dar sa revenim acum la ce este necesar. Ce intelegem prin hobby? Pai bun , pan hobby pot intelege multe, dar cel mai usor mod de a traduce acest hobby este o activitate de placere, ceva ce faci tie ca iti place, urmarind sa scoti un profit, sau doar din placere sa faci asa ceva. Hobby , din punctul meu de vedere este cel mai bun motiv de a te tine in activitate, de a face ceva, si nu a lenevi. Iti pui atat la treaba atat capacitatea mintala cat si cea fizica, bine inteles daca ai un hobby care necesita si capacitate fizica, dar poate sunt si amandoua. Cert este ca hobby se poate traduce cel mai clar prin o activitate facuta de placere de o anumita persoana, si nu fortata de a face asa ceva.

     La urmatoarea intrebare , as putea spune foarte simplu cu ce ne ajuta. Defapt chiar mai sus am scris ceva cu ce ne poate ajuta, sa nu lenevim, sa avem o activitate care ne poate dezvoltat atat fizic cat si psihic, nu numai a pune la treaba psihicul si fizicul. Uitasem sa mentionez mai sus asta. Un hobby ne ajuta foarte mult, cu timpul putem deveni creativi, mai responsabili, mai atenti ,si usor usor poate ne ajuta si la luarea deciziilor importante din viata noastra. Pai cum asa? Pai un hobby, il faci de placere . Nu? Pai daca il faci de placere, poate asa ti se va imprima la nivel mintal, ca tot ceea ce trebuie sa faci in viata, trebuie sa fie facut din placere, si nu fortat. Si asta poate fi un factor care ne arata ca un hobby ne poate ajuta cu ceva. Sunt mult mai mult idei care se pot atasa unui hobby inlegatura cu ajutorul care ni-l ofera, dar fiecare il descopera dupa un anumit timp. Esential este ca un hobby ne tine in activitate, ne faci mai responsabili, nu mai lenevim, si ne implicam intr-o anumita activitate de buna voie si de placere. Acestea sunt cele mai esentiale in ideea aceasta.

    De ce sa am un hobby? Asa cum am mai zis, am raspuns si la aceasta intrebare chiar mai sus. Foarte simplu !  Daca esti si in acelas timp pasionat de a scoate si profit dintr-un anumit hobby, cat de mic este el, cu atat mai mult ai un motiv in plus sa iti alegi un hobby. Vezi tu , un hobby iti aduce multe argumente de ce sa iti asa ceva. Te stimuleaza, te face mai responsabil, poti scoate si un profit daca stii cum sa faci asta. Nu exista un motiv care sa  contra-zica ideea de a nu avea un hobby. Pana la urma , este si distractiv daca ne gandim  bine, caci il faci din placere.

   Cam asta as putea spune despre hobby. Dupa parerea mea este foarte satisfacator un hobby. Cand nu ai ce face, te apuci sa lucrezi la hobby-ul tau si nu te plictisesti. Cam si asta ar fi ideea unui hobby, dar fiecare isi alege propriul hobby. Unele necesita bani, altele nu, unele necesita efort fizic , altele nu, unele necesita efort psihic, altele nu, sau necesita ambele eforturi si fizic si psihic.

   Oricum intelegi ideea despre hobby. Nu trebuie spus mai mult de atat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu