Translate

marți, 28 mai 2013

PaidViewpoint - sondaje platite

   Salut la toata lumea. Astazi am scris despre veniturile pe care le poti castiga din acest program. Dar mai intai sa incepem ca deobicei cu intrebarile obisnuite legate despre subiectul din articol.

    Ce este PaidViewpoint ? Ce pot face ca sa scot bani din el? Cum scot acesti bani? Care este limita la care pot scoate bani?


    Intrebarile le voi raspunde pe urma. In primul rand, PaidViewpoint, este un program , un site din SUA, care urmareste in primul rand ideea de a raspunde la sondaje pe care ti le da, in schimbul unei sume de bani. PaidViewpoint , nu stiu sa zic anul in care a fost infiintat, dar ideea principala este ca, acest site se ocupa in totalitate numai cu sondajele online, pe care ti le plateste. Bineinteles, asta in functie de fiecare sondaje vei primi bani. Adica unele vor valora mai mult, altele mai putin. Depinde de sondaj la sondaj.

    In al doilea rand, as spune ca am raspuns deja in prima parte cum poti scoate bani din el. Procedura este simpla, chiar foarte simpla. Dupa inregistrare, si dupa ce completezi toate datele care ti le cere, vei primi pana la un dolar gratuit din partea site-ului. Si bani ii vei scoate prin raspunderea, participarea mai exact la aceste sondaje.

  In al treilea rand, bani pe care ii aduni cu timpul , ii poti scoate doar prin Paypal. Daca nu ai un cont Paypal, da un search pe google, intereseazate cum poti sa iti creezi un cont Paypal, si asta este tot. Doar asa poti scoate bani din acest site, dar sa nu uit, limita de bani pe care ii poti scoate este de 15 dolari. Mai putin de aceasta suma, nu poti scoate. 15 dolari este pragul minim de a scoate bani.

  Cam asta este vorba despre Paidviewpoint. Nu este mult de vorba, caci ideea site-ului este doar sondajele online, care sunt platite. Si sa nu uit sa mentionez, poti scoate bani destui de multi prin referali. Adica daca aduci oameni in acest sistem, prin linkul tau de inregistrare referali.

   Daca vrei sa te inregistrezi in acest program , click aici si inregistreazate. Nu dureaza mult, dar atentie sa ai un cont de Paypal. Deobicei nu functioneaza sa te inregistrezi daca nu ai un cont Paypal.

  Asta este toata povestea legata de acest site, si cum poti scoate un venit suplimentar din el. Succes si rabdare, bani niciodata nu cad din cer !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu