Translate

vineri, 24 mai 2013

Venit suplimentar cu Viespar

  Hai sa discutam putin despre venituri suplimentare. Cum poti scoate un venit suplimentar? Ce este mai exact acest Viespar? Cum functioneaza? Ce trebuie sa faci? Daca acestea sunt intrebarile pe care ai vrea sa le adresezi mie, atunci uite raspunsul mai jos.

  Sa incepem usor. Ce este acest site Viespar? Pai Viespar este un program , ca sa zic asa, din propria idee,  care cu ajutorul acestui program , poti aduce un mic venit suplimentar in portofelul tau. Bine inteles, acest venit depinde de multi factori. Poate cel mai semnificativ factor ar fi, ca acest program , Viespar, nu este deshis de foarte mult timp, si asa cum spune si la ei pe site, inca de la inceput a avut un mare succes. Foarte multi s-au inscris in acest program, caci inca de la inceput primesti gratuit 5 dolari, si din fiecare afiliat , persoana mai pe inteles , care aduci in program , primesti un ban in plus. Deci iti dai seama, de ce acest site Viespar a avut un succes destul de maricel inca de la inceput, de cand a fost lansat. Cam asta este cuvintele despre Viespar, un mic istoric.

  Sa trecem la intrebarea urmatoare. Cum poti scoate un venit din acest program. Pai totul incepe mai intai prin inscrierea in acest program, care automat, de la inceput primesti cei 5 dolari gratuit. Dar acesti bani nu ii poti scoate, decat la o anumita suma in cont, iar limita este de 100 de dolari. Cu alte cuvinte, trebuie sa te inregistrezi, primesti 5 dolari, incerci sa aduci oameni in acest program, prin care primesti bani pentru fiecare persoana, si nu in ultimul rand rezolvarea taskurilor.

  Aici , venim la discutia despre , ce trebuie sa faci. Asa cum am zis, Viespar este nou deschis, asa ca in momentul de fata sunt anumite probleme cu taskurile pe care le primesti. Eu de exemplu am stat o perioada de timp, pana am inceput sa primesc taskuri. Asta este, nu ai ce face, se mai intamplat, dar acum am inceput sa primesc si cate 4 chiar si 6 pe zi. Depinde acuma de numarul de taskuri care intra in baza lor, dupa cate am inteles din anunturile pe care le dadea pe pagina principala. Deci prin rezolvarea acestor taskuri, iti maresti veniturile din contul de pe Viespar.

  Cam asta ar fi toata ideea despre veniturile pe care le poti scoate din Viespar. Nu este foarte greu, iti trebuie rabdare, sa incerci sa aduci oameni, si bine inteles, rezolvarea taskurilor, care nu sunt nici grele. Esti platit in functie de task.


   Daca vrei sa te inregistrezi, click aici si intra in echipa pe care am format-o eu pe acest site. Mult succes, si tine minte, rabdare, caci un profit nu se scoate decat cu rabdare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu