Translate

marți, 11 iunie 2013

Bani cu neobux

    Toata lumea a auzit de Neobux, si despre bani pe care ii poti face cu acest site. Este destul de simplu, doar trebuie sa vizionezi anumite reclame in fiecare zi, si primesti bani pentru asta. Primesti pana la 0,001 dolari pentru fiecare vizionare , si pe langa asta poti mai face bani prin rezolvarea de mini joburi pe care ii gasiti in sectiunea Offers chiar langa View Advertisements. Pana aici totul bun si frumos. Chiar am uitat sa mentionez ca poti face bani si din referali. Ce sunt referali? Pai referali sunt cei care dau click pe aceste anunturi si poti castiga bani din urma fiecarui referal. Tot asa acesti referali ii poti inchiria pe site, pentru o anumita suma de bani.

    Sa zicem ca pana aici totul este frumos si bine, dar sa mergem mai departe, si sa privim acest fapt in adevar. Neobux iti ofera sansa de a castiga bani, dar castigi destul de putini bani pentru fiecare anunt, dar cu noua sectiune de Mini Jobs, poti face bani mai usor. Dar tot asa , cu greu se face. Iar ceea ce mai este de adaugat este ca nu multa lume intra pe acest site sa faca bani. Trebuie sa convingi fiecare om, persoana sa se inscrie in acest program prin linkul tau de referal. Iar aici mai intervine o alta problema. Uni nu inteleg despre ce este vorba si refuza sa se inscrie, alti refuza sa se inscrie din motiv ca nu au incredere. Si lista de motive continua  inlegatura cu neobux si bani pe care ii poti scoate din acest site.

   Nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar trebuie sa ai vointa, sa stii sa convingi omul sa vina, dar in ziua de astazi , multi refuza sa incerce asa ceva din motiv ca nu poate fi sigur. Deci , este vorba de incredere. Desi Neobux este un site serios inlegatura cu bani.

  O idee despre cum sa poti scoate un ban din Neobux, este sa incerci sa adaugi anumiti bani in program, sa iti cumperi referali, si usor usor cand ai un numar de referali inchiriati, poti scoate bani. Acestia la randul lor, poti sa ii reinvestesti in program, sa poti scoate mai multi bani. Dar toate astea le poti face doar in timp, si bine inteles depinde si de vointa, si timpul pe care il acorzi pentru acest fapt. O afacere buna, se face cu investitii pe termen lung.

    Un exemplu despre acest fapt as putea da pe un baiat, care de 2 ani tot investeste in neobux, nu sume din buzunarul lui, doar din cei pe care ii are deja pe site, ca sa poata scoate mai multi bani.  Spunea ca el in momentul de fata poate scoate bani, in jur de 500 de dolari in fiecare luna, da refuza sa scoate din motiv ca vrea sa ajunga la o suma mai mare.

   Cam asta este ideea legata de Neobux si de bani pe care ii poti scoate cu acest site, si cum poti face asta. Era odata ideea de a  atrage oameni in program prin linkul tau de referal, dar Neobux deja are destul de multi membri inscrisi si este mai greu sa convingi pe care sa mai vina in acest program, mai ales daca aude ca se plateste destul de putin.

  O investiti pe termen lung si reinvestitie poate da roade la un moment dat. Depinde de fiecare aici.

  Care doreste sa incerce, poate acces pe bannerul de mai jos. Este o scurtatura pana la Neobux. Mult succes si doar o investiti si reinvestiti pe termen lung te mai poate ajuta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu