Translate

miercuri, 7 august 2013

Obtine bani cu Uinvest

   Te-ai intrebat vreodata la o afacere care sa fie totusi reala si sa iti acorde un venit cat de cat normal pe luna? Solutia vine din partea Uinvest, o companie globala care au birourile atat in SUA , mai exact in California cat si in Ucraina. Dar va ve-ti intreba, ce este cu aceasta companie? Cum puteti obtine bani din aceasta companie. Pai atunci hai sa o luam ca de fiecare data in ordine si sa raspundem la intrebari.

    Ce este cu aceasta companie? Pai bun, atunci hai sa raspundem mai intai cu prezentarile normale. Uinvest  actioneaza ca un mediator financiar intre companiile care emine actiuni si cei care doresc sa cumpere aceste actiune. Uinvest a fost fondata inca din 2007 , si pana in prezent a dat dovada de incredere pozitiva pentru toti cei care au investit in aceasta companie. Se estimeaza ca in prezent, compania a procesat peste 60 milioane de dolari prin intermediul acestor actiune emise bine inteles de catre diferite companii.  Mai pe scurt, Uinvest ajuta atata companiile care doresc sa colaboreze cu diferiti actionari de pe glob in vederea cresterii profiturilor companiei, cat si actionari care au posibilitatea de a vedea cum lucreaza acea companie, care este pierderea, care este profitul lunar si asa mai departe. Deci ofera avantaje in ambele parti. Partea cea mai frumoasa , bine inteles pentru actionari, este ca ei pot vedea o gama larga de actiune  la diferite preturi din toata lumea. Recent s-a auzit ca Uinvest a facut o intelegere cu anumite companii din Kazakstan pentru anumite actiune care sa apara pe internet, la ei pe site. Deci va da-ti seama ca dintr-un anumit timp , gama de actiune se mareste, caci Uinvest se tine de treaba. De aceea in prezent este foarte apreciata de catre cei care doresc sa investeasca in actiuni. Iar cel mai important lucru, se estimeaza ca Uinvest nu va cadea vreodata, caci este in continua dezvoltare.  Deci aceasta companie, Uinvest, ajuta atat actionari cat si companiile sa gaeasca pe piata globala investitori de incredere pentru un viitor mai bun, mai exact , imparte acest avantaje in doi, pentru cresterea puterii. Nu degeaba se zice ca , undei unu nui putere, unde-s multi , puterea creste. Asa este si in cazul acestor companii, care doresc sa creasca veniturile cat si pentru actionari.

      Dar ma ve-ti intreba , cum se poate obtine bani din aceasta companie, tu ca actionar. Pai bine, nu stii ce este un actionar? Actionar este acea persoana care detin o parte din capitalul unei companii. Un numar de procent din cadrul unei companii, care in schimbul acestora, din profitul companiei primeste un dividend, sub forma de bani. Mai exact , actionarul detine o parte din companie in schimbul unei sume de bani din profitul pe care il face compania. Cu ajutorul Uinvest, se poate obtine bani lunar , pentru diferite investiti, la diferite companii. Dar nu va imaginati ca Uinvest lucreaza cu companii gigantice, unde actiunile costa peste 1000 de euro, dolari sau mai stiu eu ce moneda , ci lucreaza atat cu companii mari, cat si cu cele mici, gen hoteluri, gen mall-uri, sau benzinarii, fabrici pentru carne, etc. Iar pretul unei actiuni variaza , poate fi intre 16 dolari, si pana la 2000 de dolari.  Deci sunt oportunitati si pentru cei care nu au putere financiara prea mare prima data. Dar aici depinde si de dividendul pe care il obtii.  Deci pentru o actiune de 16 dolari cumparata de tine, iti va veni un dividend de 2-3 dolari pe luna. Dar nu iti face griji, ideea este ca in aceasta companie se face afacerii de lunga durata. Nu stii ce este asta? Pai investesti de fiecare data, pana iti vei face o suma de bani lunar care sa iti fie pe plac. Adica,  investesti profiturile pe care ti le aduc aceste dividende. Cel putin asa este cel mai bine. Cunosc o persoana care investeste de 3 luni incontinuu prin ajutorul profiturile pe care le obtine din dividende, sa ajunga la suma de 1000 de dolari pe luna. Si uite asa , recupereaza investitia si scoate si niste profit. Trebuie sa ai rabdare, sa nu fii lacom, si sa analizezi fiecare companie in parte. Caci pe Uinvest pot fi si companii care emit actiune , doar sa scape din groapa in care este, dar din anumite informatii se spune Uinvest nu lucreaza decat cu companii serioase. Deci investind acuma, 500 de dolari, pentru o actiune la o fabrica de carne, poti scoate lunar undeva la 100 de dolari pe o anumite perioada, ca si aceste actiuni au o anumita perioada.  Pot fi de la 3 ani la 5 ani, sau chiar nedeterminat. Si cand te plictisesti de anumite actiuni, le poti vinde la pretul la care l-ai achizitionat, sau sa il vinzi la un pret mai mare sau mai mic. Depinde de tine, si de limita bunului tau simt.

   In concluzie, Uinvest este o sansa care a aparut de cativa ani pentru a se scoate un profit in fiecare luna, cu ajutorul acestui program, fiind in avantajul ambelor parti.

   De mentionat este ca , de curand pentru a se mari credibilitatea acestei companii, ele trimit acasa prin posta, toate documentele inlegatura cu actiunea pe care o detii. Adica, daca detii o actiune la mall-ul X, ei iti trimi acasa, documentul in care spune ca esti actionar la X, cu nume cu tot, si ce dividend primesti pe luna.

   Sfat >> Daca vrei sa incepi sa intri in acest program pentru actionari, cel mai bine este ca tot profitul pe care il obtii de la dividende, sa il investesti si iar, pentru a scoate un ban ceva mai bun pe luna. Alegeti un prag pana la care sa urci  si vei vedea ca asa este cel mai bine.   Incepe cu actiuni mici, daca nu vrei sa te risit, pentru a te convinge inlegatura cu acest program. Tot din informatii, se aude ca cea mai buna investitie este la un hotel VIP, cu o actiune de aproximativ 1500 de dolari, cu un dividend anulat de peste 350 de dolari.  Daca reinvestesti de fiecare data dividendul primit de aici, poti scoate bani intr-un an, si apoi sa iti vina si profit.  Dar daca vrei sa incerci, vei vedea sute de actiuni dintre care poti alege.

    Daca vrei sa intri in acest program atunci da click aici, si vei fi redirectionat pe pagina pentru inregistrare

    Dupa ce te inregistrezi , cu toate datele corecte, pentru a nu exista probleme la scoaterea banilor, intri pe contul tau si intram la Money Management . Aici vom vedea mai sus " Add funds "    si alegem un
mod pentru a adauga bani. De obicei eu folosesc Paypal, ca mi se pare ca este cel mai bun. Apoi nu trebuie decat sa incepeti sa alegeti actiunile pe care doriti sa le cumparati.

   Succes si noroc in obtinerea de profit cu ajutorul acestui program. 


    
Get Adobe Flash player

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu