Translate

miercuri, 3 iulie 2013

Adevarul despre bani online

    In acest articol, va voi prezenta ceva inlegatura cu "bani online ", dar pana sa ajungem acolo, va anunt ca de fiecare data ca nu este decat o proprie idee.

   " Bani online " , la momentul actual este cel mai cautat pe internet. Foarte multe persoane, incepand de la 18 ani pana la chiar 50 si ceva de ani , sunt in cautarea acestui fapt. De ce tocmai asa? La criza care este in ziua de astazi, multi insa cauta sa scoata un ban, si cel mai bine este pe internet. Foarte multi avem acces la internet, avem un calculator, sau laptop sau chiar o tableta , cu ajutorul carora putem naviga pe internet. Ideea de a face bani pe internet nu a aparut foarte recent, este de foarte mult timp, daca nu ma insel, si imi aduc aminte bine, undeva de prin 1990 si ceva cam asa a inceput ideea de a face bani pe internet. Poate va ganditi cu ce va ajuta sa stiti cam prin ce an a inceput asta. Pai vreau ca sa arat o diferenta. Atunci in acel an cand a inceput de a se scoate bani din internet , atunci se putea scoate bani " decenti " macar. De ce spun decenti? Pai astazi pentru 30 de minute in fiecare zi, nu scoti nici macar un leu in bani nostri. Asta este adevarul cu bani online in zilele noastre. Se face greu, se scoate greu de pe internet, uni spun ca nici macar nu ai cum sa scoti bani din asa ceva. Avem exemple, neobux, si multe alte site-uri de acest gen . Esti platit cu 0,001 cent pe fiecare click. In cat timp poti scoate si tu un ban decent? Dupa mult timp bine inteles, chiar foarte mult timp.

   Pe langa toate astea, iti cer sa aduci referali pe site, din care primesti un anumit numar din bani pe care ii castiga acest referal, dar sa fim seriosi, sa aduci un referal nu este prea usor, trebuie sa ai rabdare, si nu primesti cine stie ce in urma castigului pe care il face acel referal. Dar cel mai important este ca multi, dar foarte multi chiar, nu se mai strofoca sa mai incerce asa ceva. Si referali de unde? Multi deja nu mai incerca din cauza faptului ca se plateste prea putin, si abia poti scoate un ban decent, alti nu incearca fiindca nu sunt interesati si tot asa.
 
   Cam asta este treaba cu " bani online " , mai ales cei pe care ii poti scoate din programe PTC. Cel putin, asa cum ziceau si alte persoane, trebuie sa gandim si putin realist, sa punem in balanta timpul acordat, si nivelul banului pe care il primesti, si apoi iti dai seama daca merita sau nu. Si are dreptate.  De exemplu :  am intalnit anumite site-uri PTC, care instalezi un program in calculator, si poti face bani doar prin publicitatea pe care o face acel site la tine in calculator. Dar calculand cat poti castiga pe zi, si cat consuma un calculator, totusi se simte la buzunar.  Tind sa mentionez ca, pentru a castiga macar 1 dolar pe zi, trebuie tinut calculatorul 24 de ore din 24 de ore. Deci poti castiga undeva la 31 de dolari, si cand vine factura la curent, constati ca ai iesit in pierdere, sau chiar nu sa modificat cu mai nimic venitul tau.

   Si sunt multe si alte motive inlegatura cu " bani online ". Toate site-uri de acest gen, PTC, publicitate in calculatorul tau, si cate de acest gen mai poti gasi, nu iti poate asigura macar un venit decent. Cand ma refer la venit decent, nu ma refer la sute de mii de euro, ma refer macar acolo 300 ron sa iti iasa pe luna, sau macar undeva la 150 ron, dar care sa nu necesite o  mare cheltuiala si din buzunar, ca cel de publicitate in calculatorul tau. 

   Totusi , trebuie sa gandim rational putin inlegatura cu astfel de idei. Si oricum  inca un motiv ar fi, ca lumea deja incepe sa minta inlegatura cu aceste " job-uri online ". Posteaza pe internet, la locuri de munca, ca poti castiga mult, si fel si fel de anunturi care iti asigura bani multi, dar cand defapt incepi sa faci asa ceva, constati ca nu exista mai deloc o sansa reala, doar prin minciuna sa faci asa ceva.

   Cam asta este propria ideea despre astfel de site-uri, PTC, publicitate in calculatorul tau, etc etc. Nu par a fi realizabile decat cu o cheltuiala mare, sau dupa foarte mult timp, dar nici atunci nu esti sigur de asa ceva. Din neobux am citit pe internet, o persoana scoatea 10 dolari din asa ceva, dupa aproape jumatate de an, sau mai mult.

  Poate anumitor persoane aceste tipuri de site-uri ii ajuta, scoate ceva, dar cel putin eu nu prea vad a fi ceva realizabil. Bine inteles, chiar nu judec pe nimeni, care vrea sa  incerce incontinuare, eu doar mi-am expus punctul de vedere.

   Daca vrei sa te apuci cu adevarat sa faci bani online, trebuie sa gasesti ceva care chiar depui putin efort. Cele de freelancer sunt bune, dar trebuie sa ai anumite cunostinte, mai poti castiga premii din jocuri, sau chiar bani din jocuri ( dar pentru a scoate bani din jocuri necesita la fel, timp foarte mult, dar paree mai credibil  ) si nu in ultimul rand, sunt acele site-uri care primeti comisioane din vanzarea produselor pe care le are. Din acestea pot spune ca poti scoate bani, si mai este o metoda, cea cu site-uri care include alte metode, dar de aceasta vom vorbi in alt articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu