Translate

luni, 3 iunie 2013

Bani din jocuri

    Stateam odata si ma intrebam daca exista cu adevarat un joc, sau jocuri , din care pot scoate bani. M-am interesat pe internet despre acest fapt, si da , chiar exista astfel de jocuri. Pot sa zic un singur lucru, difera de la joc la joc. Dar mai intai hai sa vorbim despre ideea asta, de a scoate bani din jocuri. Mie unu , imi pare foarte interesanta ideea, chiar plauzibila. In acelas timp te si distrezi, pui in aplicare anumite aptitudini de competitor, caci majoritatea jocurilor asta inseamna, competitie cu alti jucatori, si poti scoate un venit. Dar ca in majoritatea site-urilor din care poti scoate un venit, trebuie sa ai niste rabdare. " Bani nu cad asa deodata din cer ". Doar stiti expresia aceea " bani vin greu, dar pleaca usor ". Deci sa nu va ganditi ca din astfel de jocuri puteti scoate un ban mare. Cat de cat acolo , este bine-venit.

    Hai acuma sa discutam despre aceste jocuri. Cel putin eu am gasit anumite jocuri, dar care mai de care se auzea ca nu sunt serioase, ba ca nu platesc bani la timp, ba au fost date tepe la fel si fel de jucatori, etc. Este adevarat, internetul este plin de astfel de capcane, de oameni care vor sa traga in piept lumea, doar pentru as atinge ei un scop, dar exista si seriozitatea in acelas timp. M-am gandit ca ar fi bine sa incerc anumite jocuri, si intradevar, am gasit doua jocuri care imi plac foarte mult, si pe aceste voi juca incontinuare. Aceste doua jocuri diferita in acelas timp cu ceva. Un prim acel ceva este faptul ca, ambele difera la rasplata. Adica unu plateste, adica iti ofera bani, iar celalalt iti ofera cadouri in functie de punctele acumulate.  Un al doilea acel ceva, este ca difera ca joc. Cel care ofera bani este o confruntare intre toti jucatori inscrisi in acest joc, social, politic dar si militar, care bine inteles in functie de gradul militar, de pozitia sociala sau politica, primesti bani mai multi. Este cam ca realitatea in acest joc. In schimb , cel de al doilea joc, este altfel. Acesta nu este un joc, este un site de jocuri, care jucand fel si fel de jocuri, castigi anumiti bani in joc, care in functie de numarul atins de bani, poti sa alegi unul din cadourile pe care vrei sa ti le trimita acasa. Mie unu imi place mult, are cadouri frumoase, si pe langa asta sunt multe  jocuri distractive.

    Probabil va intrebati care sunt acesta jocuri. Pai , hai sa incepem:

1 ) Primul joc care am spus ca iti ofera bani, si este confruntare intre jucatori, politic, social si militar se numeste MarketGlory. Este un joc destul de cunoscut din cate am citit pe internet, si incitant. Ca sa intelegeti cum se joaca acest tip de joc, cel mai bine este sa va inregistrati, si sa incepeti. Sfatul meu de prima data este ca prima saptamana dupa inregistrare pe acest site, este bine sa atacati in fiecare zi referali in Refferals Fight, cate 10, pentru a va aduna un ban , si sa munciti in fiecare zi la Work Place. Pai de ce sa strangi bani? Pentru ca mai tarziu sa iti poti cumpara cele necesare, ca sa creasca energia, caci toate aceste plati, se fac in functie de energia pe care o ai. Si aceasta energie o maresti doar prin cumpararea celor necesare. Este destul de real jocul. Merita incercat.  Inregistreaza-te aici gratuit si da-i bataie la dezvoltare !

2 )  Si al doilea joc asa cum am zis se numeste Prizee. Acest site este franceza, adica totul este in limba franceaza, dar nu este nimic de speriat. Site-ul este foarte usor si te poti descurca mai mult dupa interfata. Acuma , cum functioneaza acest site ? Bun, dupa ce te inregistrezi pe acest site, veti primi in fiecare zi cate 10 jetoane pe care ii puteti folosi sa jucati fel si fel de jocuri de pe acest site. In schimbul acestui fapt, veti primi un numar de Bubz . Acest Bubz, il strangeti si cand veti avea destule acumulate va puteti alege cadoul pe care il vreti sa il trimita acasa. Dar fiti atenti la ceva, inainte de a te inregistra, este bine sa treci numele si prenumele tau, caci nu mai poti modifica din joc, si doar cei care s-au inregistrat cu numele si prenumele real pot scoate cadourile. Daca nu , asta este, ai pierdut. Deci mare atentie. Chiar daca nu este cine stie ce site, dar este bun si in acelas timp si distractiv.  Inregistreaza-te aici gratuit, si nu uita, foloseste numele si prenumele, caci altfel vei pierde. Succes la acumulat puncte !




    Asta a fost tot oameni buni. Acuma depinde de rabdarea voastra si de vointa fiecaruia, ca sa puteti scoate un ban sau chiar un cadou. Succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu