Translate

sâmbătă, 18 mai 2013

Un venit suplimentar cu 5forfree

   Ai auzit cumva de 5ForFree.com ? Nu ai auzit  ? Nu este nicio problema. Voi incepe prin ati spune despre acest site.

   5forfree este un site bazat pe ideea de a castiga niste bani. Asa cum spune si titlul acestui site, primesti inca de la inregistrare 5 dolari pe degeaba. Daca vrei sa iti deschizi un mic venit suplimentar, este bine sa alegi 5forfree , caci de aici poti castiga bani destui de multi usor. Pai de ce asta? Pai iti zic eu de ce. 5forfree plateste cu 0.25 dolari pentru fiecare referal nou adus. La randul lui, daca acest referal mai aduce inca un referal, dar care este al lui, tu primesti automate 0.20 de dolari. Iar daca acel referal, adus de referalul tau, mai aduce inca un referal, dar care este al lui, tu vei primi 0.15 dolari. Nu ti se pare ca primesti destul de usor niste banuti? Primesti usor banuti , nu zic nu, dar ideea este ca pentru Romania, nu a aparut acea platforma de Money Plugin , ci doar pentru SUA, Canada si alte state, mai putin Romania. Pentru cei care se inregistreaza din Romania, este gratuit, si primesc cei 5 dolari la inceput, dar singura modalitate de a strange bani din acest site este doar prin aducerea de referali, iar daca aceia sunt muncitori, poti castiga mult mai mult din acesti referali. Site-ul este destul de serios, ofera bani, iar limita minima de scoatere a banilor este de 50 de dolari.

    Daca vrei sa incerci sa intri in acest mic site, si sa iti incerci norocul, poti da click aici  si poti incepe a te inregistra. Vei primi automat cei 5 dolari.
  
   Mai mult de atata inlegatura cu acest site nu te pot ajuta, caci toate ideea este sa aduci referali. Pentru Romania asta este tot. Aaa sa nu uit. Dupa ce te-ai inregistrat trebuie sa iti activezi accontul. Cum vei face asta? Simplu ! Dupa inregistrare intri pe pagina principala " Home " si cauti putin mai jos in dreapta ceva care scrie asa :


Important Tips
ACTIVATE Your
ACCOUNT Or
Don't Get Paid!!!

 
#1. You can't make money until you
confirm your account.
Click here
to choose MPI or Free Activation.


  




Da-ti click pe " click here " si activati accontul. Succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu